Cursussen » Sporttease

Sporttease

Sporttease is een combinatie van striptease dansen en dat op een sportieve manier. Je gaat niet helemaal uit de kleren, maar het blijft bij ‘teasen’. Door bewegingen af te wisselen tussen de paal en de grond en daarbij aandacht te schenken aan choreografie, maar ook jouw sensualiteit (denk aan bijvoorbeeld burlesque dansen) voel jij je als vrouw sexyer dan ooit.

Deze cursus van 6 weken wordt gegeven door spontane meiden die je helpen je vrouwelijkheid naar boven te krijgen. Elke cursus van 6 weken heeft een thema, denk aan Burlesque, Chairdance of Sensual Movement. Daarnaast wordt er voldoende aandacht gegeven aan de juiste technieken en bewegingen en vergeten we ook zeker niet om plezier te maken.

Al onze cursussen worden in kleine exclusieve groepjes gegeven. Er is naast persoonlijke aandacht veel ruimte om aan de juiste technieken te werken en daarmee blessures te voorkomen en doelen te behalen. Daarnaast vinden wij het vooral erg belangrijk dat je je prettig en op je gemak voelt, waardoor je vanzelf lekker gaat bewegen.