Cursussen » Twerk

Twerk

Twerken is een dans die je voornamelijk doet door te bewegen met je billen en heupen. Je beweegt je ‘booty’ flink op en neer en heen en daarom wordt twerken als sexy ervaren. Je leert hoe je de dansbewegingen goed uitvoert en je ervaart twerken als een ware workout. Twerken is namelijk goed voor flink wat spieren, zoals die in je billen, heupen, buik en onderrug en daarbij verbrand behoorlijk wat calorieën tijdens een sessie.

Deze cursus van 6 weken wordt gegeven door spontane meiden die je helpen je vrouwelijkheid naar boven te krijgen. Daarnaast wordt er voldoende aandacht gegeven aan de juiste technieken en bewegingen en vergeten we ook zeker niet om plezier te maken.

Al onze cursussen worden in kleine exclusieve groepjes gegeven. Er is naast persoonlijke aandacht veel ruimte om aan de juiste technieken te werken en daarmee blessures te voorkomen en doelen te behalen. Daarnaast vinden wij het vooral erg belangrijk dat je je prettig en op je gemak voelt, waardoor je vanzelf lekker gaat bewegen.