Home » Women’s Flow

Women’s Flow

Home » Women’s Flow

Women’s Flow

Exclusief by Women’s flow:

Heb je zin in ‘Me-Time’ en verdieping? Gun jezelf deze unieke ervaring!

Iedere vrouw heeft het van nature in zich om te genieten van haar sensualiteit en seksualiteit en te bewegen in haar eigen flow
– Nienke

Exclusief by Women’s flow:

Heb je zin in ‘Me-Time’ en verdieping? Gun jezelf deze unieke ervaring!

Iedere vrouw heeft het van nature in zich om te genieten van haar sensualiteit en seksualiteit en te bewegen in haar eigen flow
– Nienke

Ga je met ons mee op een reis van 4 vrijdag avonden waar we gaan vieren dat we vrouw zijn? We gaan aan de slag met sensualiteit en seksuele energie. Wat is dat nu precies voor jou? Wanneer en hoe voel jij je sexy en vrouwelijk? En kan je dit bewust sturen?

Als jouw sensualiteit ergens ondergesneeuwd is geraakt, als je lichaam aan het veranderen is door de jaren heen, door kinderen krijgen, drukke baan en sociaal leven, door alles wat je ‘moet’, door verdriet en/of verlies of door een stressvolle periode: Hoe blijf je sensueel en sexy? Of je hebt het gevoel ‘dat er meer is op het seksuele vlak’ of als je ergens onzeker over jezelf bent geworden.

Maar ook als je je regelmatig juicy voelt en dat nog meer wilt cultiveren en sturen, dan is deze workshop een mooie manier om in een veilige en kleine setting, samen met andere vrouwen, meer in contact te komen met je eigen seksuele levenskracht.

Je leert te werken met deze levenskracht; om deze energy flow door je lichaam te laten dansen.

Seksualiteit is voor velen van ons verbonden met heel wat moeten en niet mogen: oordelen van de maatschappij, van de anderen, van je partner, van jezelf. Je wordt uitgenodigd jouw sensuele energie te ervaren en te onderzoeken zonder oordeel. We creëren samen een fijne omgeving en werken met een kleine groep zodat je de ruimte en veiligheid voelt om deze unieke ervaring aan te gaan met jezelf.

Dit gaan we doen door onze kennis en ervaring met je te delen, met elkaar feestelijke & mooie oefeningen te ervaren en opdrachten die je tussen de lesavonden door kunt doen. Inclusief een Valentijnsverrassing!

Feel it, breathe it, just dance

Nienke:

In 2021 is het concept Women’s flow al ontstaan. Ondanks dat ik duidelijk voor ogen had wat ik met dit concept wilde, merkte ik dat ik er zelf nog niet klaar voor was; ik ‘miste’ nog iets.. Maar wat dan precies? De jaren daarna ben ik hiernaar op zoek gegaan in diverse workshops en sessies. Dat was een confronterend proces waarbij ik inzicht kreeg dat mijn prestatiedrang (in mijn hoofd) vaak de stem van mijn lichaam overschreeuwde. Ik heb geleerd deze patronen te doorbreken en om meer naar mijn lichaam en ‘interne flow’ te luisteren.

Tijdens dit proces ontmoette ik Mariska. Wat een fantastisch mens.

Een vrouw met veel kennis en ervaring op het gebied van de vrouwelijke ontwikkeling. Ze stond ervoor open om mij maandenlang te begeleiden. Haar kennis en ervaring te delen en mij verschillende oefeningen te laten ervaren om mezelf beter te begrijpen en nieuwe inzichten te krijgen. Ik ben dan ook ontzettend trots dat deze cursus Women’s flow in samenwerking is met Mariska.

Bio Nienke:

Als jong meisje was ik al 15 uur per week te vinden in de turnhal. Toen ik kennis maakte met de danspaal maakte mijn lichaam direct de link; “Dit is mijn nieuwe sport” en mijn liefde en passie voor de sport paaldansen werd steeds sterker. In 2006 overleed mijn oma en stond haar huis leeg en heb ik een danspaal in haar huis gezet. Dus kon ik nog meer oefenen, konden vriendinnen oefenen en ben ik begonnen met lesgeven. Studio Nienke was geboren!

Lees meer +

In 2007 opende ik de deuren van mijn eigen dansstudio. Studio Nienke was destijds 1 van de eerste paaldansscholen van Nederland. De eerste 3 jaar werkte ik ook nog als freelancer bij Balmain Hairextensions en als freelance kapster. Samen met mijn geweldige team organiseerde ik demonstraties en evenementen om zo de sport goed op de kaart te zetten.

Nadat ik in 2011 Nederlands Kampioen paaldansen ben geworden, ben ik mij meer gaan richten op het geven van shows en modellenwerk. Zowel voor het werk als privé reisde ik de hele wereld over. Hierbij kreeg ik te maken met allerlei verschillende mensen en situaties en heb ik geleerd goed om te gaan met het onderdrukken van spanning en te presteren in de meest onmogelijke situaties en omstandigheden waarbij het heel belangrijk was om mijn grenzen aan te geven. Hierdoor heb ik de mentaliteit van een topsporter ontwikkeld, wat de laatste jaren meer in balans komt doordat ik beter luister naar mijn lichaam.
Ik ben open minded, warm en hartelijk. Doordat ik zoveel gezien heb, vind ik niet snel iets gek en gebruik ik mijn ervaringen om andere vrouwen te coachen.

De dansstudio is door de jaren heen uitgegroeid tot DE plek waar vrouwen zich kunnen ontwikkelen op het gebied van kracht, flexibiliteit en zelfvertrouwen. Samen met mijn gedreven en ervaren team maken wij heel veel vrouwen blij. En daar ben ik trots op!

Bio Mariska:

Ik volgde mijn eerste lichaamsgerichte training ruim 25 jaar geleden en sindsdien hou ik me intensief bezig met bewustwording in de ruimste zin van het woord. Nieuwsgierig als ik ben, heb ik vele stromingen onderzocht en bestudeerd en dit heeft geleid tot een werkwijze waarbij ik gebruik maak van helingstechnieken, lichaams-& energetisch werk, massage, polariteit, stress-release, kundalini (levens-)energie, tantra, systemisch en sjamanistisch werk.

Lees meer +

In mijn loopbaan- en coachingspraktijk begeleid ik graag vrouwen met issues rondom seksualiteit, hooggevoeligheid/neurodiversiteit, loopbaan en persoonlijke issues. Tevens ben ik als interimmer werkzaam in het Human Resources vakgebied.

Inspiratie krijg ik van het werken met mensen, in-contact-zijn, nieuwe dingen leren, de natuur, dansen, yoga, bewustzijnsontwikkeling, kunst, lekker eten en koken, lachen en andere culturen. Ik ben geïnspireerd en heb getraind bij leraren zoals David Deida, Daniel Odier, Mantak Chia, Saida Desilets, Shashi Solluna & Minke de Vos en Tao Semko. Ik ben gecertificeerd Healing Love Instructor en heb 8 jaar intensief bij Michaela Boehm getraind; Michaela is lineageholder van een vrouwelijke lineage binnen de Kashmiri Shaivism (klassieke tantra).

Wanneer in 2024:

• 5 april
• 12 april
• 19 april
• 26 april

Tijd:

19:00 – 21:30 uur
(met uitloop naar 22:00 uur)

Kosten:

€ 276,-

Instap workshop Women’s Flow

26 januari:
Maak op een laagdrempelige manier kennis met het aanbod van Women’s Flow. Ovrijdag 26 januari gaan we van start met het thema ‘Energie’. Het voelen en omarmen van onze vrouwelijke kunsten.

Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Kosten: 35 euro

1 maart:
Maak op een laagdrempelige manier kennis met het aanbod van Women’s Flow. Op vrijdag 1 maart gaan we aan de slag met het thema ‘Yoni’. Wil jij haar op een andere manier leren kennen, wij hebben heel veel leuke oefeningen in petto.

Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Kosten: 35 euro